O NAMA

MGT200x200

Ko smo mi?

Kompanija MAGAT Tech je nastala kao rezultat dugogodišnjeg rada u metrologiji. Dr Maja Aleksić, vlasnik i tehnički direktor Laboratorije za etaloniranje MAGAT Tech, pre više od 20 godina karijeru započinje u Nacionalnom metrološkom institutu Srbije (Direkcija za mere i dragocene metale), na razvoju i održavanju etalona u oblasti dimenzionih veličina. Bila je i predstavnik Srbije u Evropskoj organizaciji za metrologiju (EURAMET). Radila je u Akreditacionom telu Srbije, na akreditaciji laboratorija za etaloniranje i ispitivanje. Organizuje i sprovodi obuke iz oblasti standarda za etaloniranje i proračuna merne nesigurnosti etaloniranja. Od 2019. godine vodi Laboratoriju za etaloniranje MAGAT Tech.

Danas MAGAT Tech, Laboratorija raspolaže kompetentnim osobljem sa dugogodišnjim iskustvom u metrologiji, ocenjivanju usaglašenosti i proizvodnji mašinskih i elektronskih komponenti. Kada smo 2019. godine preuzeli Metrološku laboratoriju 21. Maj, od iste smo napravili modernu laboratoriju za etaloniranje MAGAT Tech, zapošljavanjem kompetentnog kadra, nabavkom savremene opreme i stalnim razvojem i unapređenjem metoda etaloniranja i rada laboratorije.

Stalna posvećenost, razvoj i profesionalizam doveli su nas do moderne strukture, sa potpuno zaokruženom celinom usluga: PRODAJA, TEHNIČKA PODRŠKA I ETALONIRANJE DIMENZIONIH MERNIH INSTRUMENATA I ALATA.

Zašto etalonirati u MAGAT Tech-u?

Kompanija MAGAT Tech je postavila svoju misiju i viziju ka stalnom razvoju i unapređenju, kako bi smo se odmah prilagođavali potrebama tržišta. Pratimo savremene tokove razvoja proizvodnje i metode etaloniranja stalno prilagođavamo potrebama industrije i tržišta.

Laboratorija za svoje klijente bira metode koje su najpogodnije za njihove potrebe. Sve metode su akreditovane i objavljene u međunarodnim standardima ili relevantnim naučnim časopisima.

Na taj način indirektno učestvujemo u obezbeđenju viskog kvaliteta krajnjeg proizvoda naših klijenata.

MISIJA

Naša misija je da konstantno razvijamo odgovarajuće metode etaloniranja, koje obezbeđuju tačna i pouzdana merenja, čiji je cilj kvalitet proizvoda naših klijenata.

VIZIJA

Naša vizija je da MAGAT Tech bude prepoznatljiva, vodeća i međunarodno priznata kompanija u regionu, koja obezbeđuje sve potrebne usluge u metrologiji i ocenjivanju usaglašenosti.